top of page
Change

Coaching

Noi credem în puterea coaching-ului personalizat, de a transforma vieți și de a ajuta la atingerea potențialului maxim. Trainerii Academiei re!START, prin programele speciale de coaching, te vor sprijini în călătoria ta de autodescoperire și creștere personală, pentru a-ți construi o viață autentică și împlinită.

De ce să lucrezi cu noi?

Pentru că iubim oamenii şi urmărim o abordare empatică și o înțelegere profundă a nevoilor tale individuale. Echipa noastră de experți în coaching îți oferă un spațiu sigur și de încredere, unde poți explora și depăși limitele personale. Indiferent de provocările cu care te confrunți sau de obiectivele pe care le ai, vei beneficia de ghidare personalizată și sprijin susținut pentru a-ți atinge visele și aspirațiile.

Helpinghand_Academiarestart

Ce putem face împreună?

Metodele şi expertiza noastră ne permit să lucrăm în sesiuni de coaching individual, de cuplu sau de grup. Indiferent în care moment al vieţii tale te găseşti acum, te vom ajuta să-ți dezvolți abilitățile de comunicare, să-ți descoperi resursele interne și să-ți depășești obstacolele. Vom lucra împreună pentru a-ți spori încrederea în sine, a-ți îmbunătăți relațiile și a-ți găsi echilibrul și împlinirea în toate aspectele vieții tale.

Brain_NLP.jpg

Care este abordarea?

Indiferent dacă dorești să-ți dezvolți cariera, să-ți îmbunătățești relațiile interpersonale sau să atingi echilibrul între viața personală și profesională, programele noastre de coaching îți oferă instrumentele, abordarea și suportul necesare pentru a reuși. Noi credem în tine și suntem aici să te îndrumăm către succesul și fericirea pe care le meriți.

Cu ce instrumente? Cuvintele cheie sunt: Programare, Neurologie, Lingvistică!

Noţiuni extrem de importante chiar şi când sunt luate separat. Împreunate însă ele formeză numele unei veritabile arte-în-ştiinţă şi vice-versa, anume: Programarea Neuro-Lingvistică (NLP).

În coaching, tehnicile NLP-ul ne ajută să depăşim situaţii precum stările negative, dificultăţile la locul de muncă, problemele de relaţionare, stresul profesional şi personal, stima de sine scăzută, anxietatea, epuizarea (burnout), comportamente nedorite şi multe altele.

Iată propunerea noastră

Ia-ţi puţin timp şi vizitează-ne paginile personale. Fă-ţi o primă impresie, ia o decizie şi apoi contactează-ne chiar astăzi pentru a începe călătoria ta personală de coaching și pentru a descoperi cât de mult poți realiza cu sprijinul și îndrumarea noastră!

Dacă te grăbeşti, cu siguranţă vei beneficia şi de o primă şedinţă gratuită! Mai multe vei afla pe site!

bottom of page