top of page
paper-1100254_1280.jpg

De ce-ul

asta stă în spatele unei poveşti de succes.

Într-o lume în continuă schimbare, noi credem în puterea educației continue, indiferent de vârstă. Mai mult, ne propunem să transformăm modul în care învățăm și ne dezvoltăm, abordând fiecare persoană în mod unic, adaptându-ne nevoilor și aspirațiilor ei.

 

Motto-ul nostru: Building better lives, one mind at a time!

Povestea Academiei re!START

Ca orice lucru care ne înconjoară, Academia re!START a fost mai întâi un gând provocat de o nevoie; nevoia de a trăi într-o lume diferită. O lume cu oameni mai fericiţi, mai conştienţi de sine, mai "prezenţi" în viaţa lor, mai responsabili, mai motivaţi, mai perseverenţi, mai buni.. într-un cuvât mai plini de viaţă şi mai vii!

Acest gând, timid la început, a luat fiinţă nu doar în mintea celui care urma să devină fondatorul Academiei re!START, ci el a a ajuns şi în mintea celor care acum formează întreaga echipă a Academiei. Sincronicităţi, nu-i aşa? :)

Cu experienţe de viaţă şi cu specializări diferite, membrii echipei Academia re!START sunt legaţi de pasiunea pentru Programarea Neuro-Lingvistică şi de misiunea comună de a susţine oamenii să ajungă la cea mai bună versiune a lor, în toate domeniile vieţii. 

 

Astfel, Academia re!START a ajuns astăzi să fie locul unde se promovează o nouă şcoală de gândire. Este locul unde se promovează ideea că fiecare persoană este unică şi deosebită; fiecare persoană are un potenţial nelimitat şi prin urmare, poate aduce o contribuţie semnificativă la bunul mers al acestei lumi şi mai ales al propriei vieţi, dacă alege să facă asta.

Noi credem că fiecare persoană se află în controlul propriei minţi şi prin urmare a propriilor rezultate. Noi ştim că eşti o fiinţă extraordinară şi putem oricând să-ţi demonstrăm acest lucru.

 

Este ceva ce te-ar putea interesa?

Trainerii tăi

Programarea Neuro-Lingvistică

"Dacă cineva poate face ceva, la fel poţi face şi tu!", zicea cu ani în urmă, Richard Bandler, co-fondatorul acestei artă-în-ştiinţă: Programarea Neuro-Linvistică (NLP).

 

 

În câteva cuvinte, NLP-ul este un proces de studiu al excelenței pentru a învăța cum să o manifești tu însuți.

NLP-ul este o construcţie de idei, de tehnici, de cadre de lucru şi de principii şi mai amplu el poate fi definit prin explicarea celor trei termeni care intră în construcţia numelui, astfel:

Ce este NLP?

LINGVISTICĂ

Componenta "lingvistică" se referă la sensul personal pe care-l atribuim informaţiilor primite de la sistemul nervos. Este limbajul pe care îl folosim pentru a comunica extern cu alți oameni și, în același timp, intern cu noi înșine. Cuvintele, felul în care ne etichetăm experienţele, joacă un rol crucial în modul în care ne creăm şi ne percepem apoi realitatea noastră interioară.

NEURO

Componenta "neuro" are în vedere sistemul nervos şi mintea umană, împreună cu sistemul de filtre, care pentru fiecare individ este diferit. Datorită acestui sistem de filtre, din milioanele de biţi de informaţie care ajung în sistemul nervos, doar o  parte infimă va ajunge în mintea conştientă, generând ceea ce individul numeşte "realitate". Şi în funcţie de această realitate individul va genera un anumit comportament.

PROGRAMAREA

Se referă la algoritmii pe care îi avem instalați în sistemul nostru nervos și pe care îi parcurgem automat, de fiecare dată când un stimul declanşează un anumit proces. Rezultatul generat de aceşti algoritmi are forma unui anumit comportament.

Cu ajutorul NLP-ului putem modifica părţi din aceşti algoritmi, obiţinând ca rezultat un alt comportament, cel dorit de noi.

Prin urmare NLP-ul este un model de comunicare internă şi externă, care ne ajută să ne înțelegem mai bine pe noi înșine și pe ceilalți. El ne oferă tehnici şi metode simple, cu ajutorul cărora ne putem face viaţa mai bogată.

 

 

NLP NU este manipulare, ci este un instrument, precum un ciocan sau un pix, care poate fi folosit cu diverse scopuri. NLP ne oferă o modalitate de a ne conecta mai profund cu noi înșine și cu ceilalți, permițându-ne să înțelegem mai bine dinamica relațiilor și să comunicăm eficient. Este o cale prin care putem învăța să influențăm cu înțelepciune și compasiune, construind conexiuni autentice și valoroase cu cei din jur.

NLP NU este o practică mistică în care trebuie să ai „credință”. NLP te încurajează să fii curios și să explorezi dincolo de limitele sale, să cauți răspunsuri, să pui întrebări, să verifici informațiile, să tragi concluzii proprii și să spui „nu știu” atunci când nu ai suficiente informații.

NLP NU este funcţional împotriva voinţei tale. NLP-ul te pune în faţa conştientizării că responsabilitatea transformării îţi aparține 100%. Totul se desfășoară cu cooperarea și implicarea totală a ta. În fiecare curs, subiectul responsabilității pentru rezultate este discutat pe larg. Nimic nu devine realitate până când clientul nu-și asumă 100% responsabilitatea pentru propriile sale rezultate. Tot responsabilitate este şi urmarea cu atenție a instrucţiunilor şi paşilor prezentaţi de Trainer în cadrul cursurilor. În acest fel, rezultatele pozitive vor deveni tangibile prin angajamentul sincer și susținut.

Ce NU este NLP?

Uite ce avem programat

Oare câte lucruri extraordinare ai mai putea realiza, având la îndemână tehnicile şi îndrumarea potrivită?

Rezervă-ţi acum locul la următorul eveniment, pentru a putea beneficia de preţuri speciale.

reIV_reDV_2.jpg

WORKSHOP NLP
re!Defineşte-ţi Viitorul

09-10 septembrie 2023

bottom of page