top of page
Academia re!START - reMaster Communication

re!Master Communication

Oricui şi oriunde, vei spune ce ai de spus!

Un curs plin de  adrenalină 

Vorbitul în public înseamnă comunicare.
Înseamnă să te conectezi cu audiența ta chiar înainte de a deschide gura.

Tu ţi-ai dorit vreodată să...

- te prezinţi confortabil, încrezător și relaxat în orice situație în care trebuie să vorbeşti unui public?
- vorbești într-un mod clar și inteligibil, nu doar ca tonalitate, ci şi la nivel de idei?
- vorbește într-un mod memorabil (aceasta este cea mai dificilă pentru majoritatea oamenilor)?
- îţi influenţezi audiența, să ajungă ideile tale în inima?
-
discuți cu lejeritate despre mărirea ta de salariu sau despre promovare? 
- . Știi exact ce să faci atunci când vorbești în fața unei audiențe de orice dimensiune, în orice ocazie și în orice format. Vânzare prin povești. Prezentări de vânzări virtuale. Te promovezi pe tine însuți. Vânzare la distanță. Comunicarea pentru a genera schimbări. Lider cu un scop bine definit. - discuți cu lejeritate despre mărirea ta de salariu sau despre promovare?

Fapt: obiceiul de a ţine un toast şi de a gusta din paharul cu băutură înaintea oaspeţilor era practicat în antichitate şi ca un indiciu că lichidul este curat sau chiar că nu este otrăvitor.

Cuvintele tale şi modul cum vorbeşti au puterea de a transmite acelaşi tip de încredere!

A vorbi în public nu înseamnă neapărat să te urci pe scenă și să ții un discurs în fața a mii de oameni.

Înseamnă și să ții un toast la masa de Crăciun în familie sau cu prietenii.
Înseamnă s
ă te poți articula fără să te cuprindă emoțiile într-un interviu pentru jobul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.
Înseamnă să-ți poți exprima părerea la serviciu fără să devii prea personal sau să spui lucruri nepotrivite care nu te susțin.
Înseamnă să duci o discuție de vânzare sau negociere.

Speaking at Seminar

Cursul este interactiv. Noi creăm mediul potrivit pentru asta și avem tehnicile necesare ca tu să poți purta discuții diferite oriunde și cu oricine.

Ce facem, concret?!

  1. Te învățăm să-ți controlezi emoțiile. Este în regulă și chiar îți sfătuim să te bucuri de fluturii pe care îi simți în stomac, doar că noi învățăm cum să îi facem să zboare în formații.

  2. Învățăm cum se creează un conținut memorabil și cu impact maxim pentru publicul tău. Cum arată structura acelei informații pe care tu o transmiți mai departe, fără să devii plictisitor.

  3. Ce înseamnă acea conexiune cu publicul și cum comunici eficient pentru ca informația să ajungă nealterată la urechile auditoriului.

Ei bine... este asta pentru tine?

Atunci nu o mai amâna şi...

Child talking into a microphone

Eşti pregătit(ă)...

... să îţi rezervi un Weekend numai pentru tine?

Atunci ne vom bucura să-ţi fim alături, când începi acest nou capitol din viaţa ta şi suntem aici pentru acel moment în care ai ajuns la concluzia că doreşti mai mult decât ceea ce ai în prezent. Pentru acel sentiment, acea voce interioară, acea viziune, acea conştientizare că este mai mult de descoperit, mai mult de trăit, mai mult de devenit... pentru tine.

GA_Profil_s.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Bună, eu sunt Gabi Albert! De profesie OM, iar mai apoi, antreprenor și Trainer de Programare Neuro-Lingvistcă (NLP). Încă din anul 2008 sunt antreprenor și astfel am avut ocazia să observ că, deşi mulţi oameni au un bagaj informațional valoros și un set de abilități excepţionale, aceştia totuşi nu reușesc să construiască o viaţă împlinită, fie că este vorba de mediul de afaceri sau nu. Asta nu trebuie să fie şi realitatea ta şi de aceea vreau să mă folosesc de experienţa câștigată în crearea de strategii de dezvoltare personală, îmbunătățirea abilităților de comunicare și luarea deciziilor în afaceri, pentru a te ajuta să-ţi atingi toate obiectivele!

AC_Profil.jpg
  • Facebook
  • Instagram

Bună, sunt Angela Cojocaru, terapeut şi Lifecoach, Trainer de Programare Neuro-Lingvistcă (NLP), fondatoarea GrAtttitude Coaching. Iubesc oamenii, îmi place să-i văd fericiţi şi împliniţi! Tocmai de aceea, încă din anul 2014 m-am plasat la puncte de intersecţie pe drumul oamenilor, cu scopul de a-i ajuta să decidă, să se descopere, să-şi amintească cine sunt, să se iubească şi să iubească viaţa... să-şi împlinească obiectivele.

Vrei mai multe motive ca să iei decizia bună?

Probabil că da şi este absolut în regulă.

 

Atunci trimite-mi chiar acum, acea întrebare, acea nelămurire, acel dubiu, acea curiozitate... care te va face să fii pe deplin convins(ă) că acest curs este cea mai bună alegere pemtru tine.

 

Ne bucurăm să primim chiar acum mesajul tău. Pe curând!

bottom of page