top of page
Academia reSTART - Corporate Training.jpg

Corporate Training

La Academia re!START, ne dedicăm creșterii și succesului companiei tale prin intermediul programelor noastre de Training Corporate. Înțelegem că performanța unei echipe este crucială pentru atingerea obiectivelor organizației tale. De aceea oferim experiențe transformaționale adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale companiei tale.

teamwork-3309829_640.jpg

De ce cu noi?

Pentru că prin sesiuni de training interactive și personalizate, echipa noastră va lucra alături de tine, urmărind nevoile afacerii tale, pentru a dezvolta abilități cheie în comunicare, leadership, management și colaborare eficientă. Vom crea un mediu propice în care membrii echipei tale să își descopere potențialul și să își îmbunătățească performanțele individuale și de grup.

Ce avem să-ţi oferim?

Indiferent de dimensiunea sau industria în care activezi, programele noastre de Training Corporate sunt proiectate pentru a spori motivația, a îmbunătăți dinamica echipei și a genera rezultate tangibile. Oferim soluții personalizate și flexibile, adaptate nevoilor specifice ale organizației tale, pentru a crea un impact durabil asupra performanței și succesului companiei tale.

Brain_NLP.jpg

Cum o facem să se întâmple?

Programare, Neurologie, Lingvistică!

Noţiuni extrem de importante chiar şi când sunt luate separat. Împreunate însă ele formeză numele unei veritabile arte-în-ştiinţă şi vice-versa, anume: Programarea Neuro-Lingvistică (NLP).

NLP-ul este considerat de specialiştii din domeniu, ca fiind cea mai bună metodă de dezvoltare a excelenței umane şi în mediul de afaceri a fost folosit încă de la începuturi, indiferent dacă a fost vorba de vânzări, negocieri, stimularea creativităţii, dinamica echipelor sau în zona resurselor umane.

Croit pe nevoile specifice organizaţiei tale, programul livrat de noi va include cele mai eficiente şi relevante tehnici NLP şi nu se va limita doar la acestea! 

Promisiunea noastră

Cu Academia re!START ca partener de încredere în dezvoltarea personală și profesională a echipei tale, vei obține rezultate remarcabile și vei construi o cultură organizațională puternică și orientată spre excelență.

Contactează-ne astăzi pentru a discuta despre cum putem crea un program personalizat de Training Corporate pentru compania ta!

bottom of page